Mistä on kyse?Satakiri-ilmaisukilpailun teema on ”Minun Suomeni”. Millainen minun Suomeni on nyt? Miltä se näyttää tai tuntuu? Mitä toivon, mistä haaveilen tai mitä haluan sanoa tämän hetken Suomessa? Satakiri-ilmaisukilpailuun osallistumalla voit kertoa sinun Suomestasi vapaasti ja omasta näkökulmastasi. Tärkeintä on, että työsi koskettaa vastaanottajaa ja kertoo juuri sinun ajatuksistasi, tunteistasi ja toiveistasi.

Kilpailutyössä voi käyttää mitä tahansa taiteen ilmaisumuotoa, kunhan työ on digitaalisessa muodossa, jotta sen voi tallentaa ja esittää Satakiri-sivustolla. Kilpailutyöt on palautettava www.satakiri.fi –sivustolla 31.10. mennessä. Kilpailutyö ladataan sivuston osallistu kilpailuun –painikkeen kautta. Huomioithan, että kilpailutyön julkaiseminen verkkosivuilla vaatii julkaisulupalomakkeen täyttämisen ja palauttamisen. Julkaisulupalomake löytyy sivustolta osallistumislomakkeelta sekä kohdasta ”julkaisulupalomake”.

Satakiri-ilmaisukilpailu on Etelä-Savon Kulttuurirahaston rahoittama ja osa Mikkelin kaupunginkirjaston – Etelä-Savon maakuntakirjaston vuonna 2017 toteuttamasta Lukukiri-täyttä 100:a –hankkeesta. Hankkeen tarkoitus on lisätä lasten ja nuorten lukuintoa itse tekemällä ja osallistumalla. Hanke on tarjonnut sanataidepajoja Etelä-Savon kouluille sekä teatteriesityksiä lukiolaisille.

Takaisin